Breaking news! &C en Nolala slaan de handen ineen: Marjolijn gaat aan de slag als vaste contributor voor het multimedia-platform van Chantal Janzen om de lezers te voorzien van inspirerende insights over lyrics.

&C

In maart van dit jaar lanceerde Chantal Janzen &C. Naast een maandelijks magazine bestaat &C uit een website, app, online shop, eigen tv-programma’s en ook zullen er binnenkort live events worden georganiseerd. Met gevestigd en nieuw talent wil Chantal vrouwen stimuleren om de wereld door middel van unieke en vernieuwende content echt te zíen, in plaats van er alleen maar vluchtig naar te kijken.

Instant crush ❤

Aangezien wij met Nolala een nieuwe wereld willen openen door mensen eens echt naar muziek te laten lúisteren, in plaats van het alleen maar (aan) te horen, werden wij meteen enthousiast van de missie van Chantal. Deze instant crush bleek wederzijds en met trots kunnen we hierbij melden dat we de lezers van &C in een wekelijkse rubriek op andc.tv gaan inspireren om hun ogen (of eigenlijk oren) eens echt te openen 😊

Benieuwd?

De eerste posts staan al online! En wel hier. Houd andc.tv, Facebook, Instagram van &C in de gaten voor nieuwe content.