Het is zomer! 😎🌊🌴🍍🌞 Misschien lig je ergens te bakken aan de costa of ontdek je nieuwe paradijsjes met je backpack op je rug. Maar misschien heb je iets minder geluk en ben je gewoon in Nederland (aan het werk). Dat betekent natuurlijk niet dat je dat heerlijke zomervakantie-gevoel niet kan meepakken! Zon, zee & strand zijn niet altijd bij de hand, maar er is één middel dat je in een paar minuten in de ultieme summer vibe kan brengen.. muziek! En wat doet dat beter dan een hete zomerhit? Zo’n guilty pleasure die jou aan mooie (vakantie)tijden herinnert.. 😍 Wat is jouw ultieme Shameless Summer Song aller tijden?

De komende weken verzamelen wij zo veel mogelijk stemmen om de ultieme Shameless Summer Song uit te roepen en de officiële Shameless Summer Top 50 samen te stellen. Hierin mag jouw favoriet toch niet ontbreken? Breng je stem uit en maak ook nog eens kans op een schaamteloze opblaas-flamingo!


[Update 25 juli 2017]

Deze actie is afgelopen dus er kan helaas niet meer gestemd worden. De winnaars zijn hier bekend gemaakt en zo ook de Shameless Summer Top 50! 😎🌴💦 Wist je dat lang niet al deze zomerhits zo zonnig zijn als ze klinken? Lees het hier!


Stem & Win!

Wij hebben alvast een shortlist 👇 samengesteld van nummers die wij (stiekem) heerlijk vinden. Scroll down, selecteer je favorieten & klik op de stem-button!Wil je kans maken op zo’n leuke flamingo? Laat een comment achter!! 🤗


* Wanneer je deelneemt aan deze actie, ga je automatisch akkoord met onze actievoorwaarden.

Staat jouw ultieme Shameless Summer Song er niet bij? Laat hem achter in een comment en we voegen hem toe!

Wil je deze shortlist alvast luisteren? Je vindt hem onderaan de pagina en op Spotify.

We ❤ Shameless Summer Stories!

Als wij ergens van houden bij Nolala dan zijn het wel de verhalen áchter de muziek. Waar doet jouw ultieme Shameless Summer Song je aan denken? Naar welk vakantie-oord reis je even (terug) als je het hoort? Deel jouw mooiste Shameless Summer Story in een comment en maak kans op een interview en een feature op Nolala!

Marjolijn’s Shameless Summer Story
Dan zal ik maar meteen zelf met de billen bloot gaan.. Mijn ultieme Shameless Summer Song vind ik wel echt moeilijk te kiezen! Ik ga héél goed op Danza Kuduro en Despacito, maar ben groot gebracht met de Lambada en heb stiekem ook goeie herinneringen aan Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter 🙈🙈🙈. Als ik écht zou moeten kiezen, kom ik toch uit bij mijn favoriete latin lover Enrique Iglesias 😍. Met Subeme La Radio doet hij het dit jaar lekker, maar mijn favoriet is absoluut Bailando!

Bailando neemt me mee naar Miami, waar ik in 2014 samen met m’n Argentijnse amigo net zo lang heb geoefend tot ik dit nummer volledig kon meezingen (ja, ook de snelle stukken! 😎) terwijl we in de auto zaten naar de mooiste stranden en coolste hotspots. Dit ongecompliceerde liefdesliedje waar de latino passie vanaf druipt is voor mij de soundtrack van de ultieme vakantie vibe! 😊

Jaaa! Ik wil zo’n opblaas-flamingo!!!

Breng je stem uit, laat een comment achter en maak kans op deze leuke opblaas-flamingo! Onder de deelnemers verloten we er 5!* 🌴

Stem op jouw ultieme Shameless Summer Song & maak kans op deze opblaas flamingo!

Feel the shameless summer vibe…

Luister 👇 & stem 👆!

Volg deze playlist ook op Spotify!

X Marjolijn

* De actie loopt tot en met 23 juli 2017.