Ok, this is a love story… 😊 Een tijd geleden kreeg ik op Facebook een vriendschapsverzoek van een oude bekende. Zijn naam kwam me bekend voor uit een lang vervlogen studententijd en als ik heel eerlijk ben, heb ik even moeten scrollen voordat ik een foto vond waarop ik hem herkende. Maar holy sh*t, wat was deze man goed opgedroogd!

Niet snel na mijn acceptatie ontving ik een enthousiast berichtje waarin stond dat hij me eigenlijk had toegevoegd omdat hij me op Happn voorbij had zien komen, maar dat hij op m’n wall had gelezen dat ik mijn baan had opgezegd om een eigen start-up te beginnen. Toevallig had hij een succesvolle start-up gehad, dus hij bood zijn hulp aan. #soepel

Niet vies van een goed advies ging ik op zijn aanbod in. De koffie moest alleen even uitgesteld worden, want hij had een last minute naar Midden-Amerika geboekt. 3 weken werden 3 maanden en dit was niet de enige onverwachte wending die deze situatie nam… Voor ik het wist werden wekelijkse updates dagelijkse updates. Verwoede surfpogingen, bijzondere jungle avonturen en uitdagende hikes, hij nam me overal mee naartoe. Mijn fotostream werd gevuld met selfies in exotische decors, Emoji werd mijn middle name en na een poosje Skypte ik elke avond met een man die ik al 7 jaar niet in real life had gezien.

Ik werd overspoeld door de extreem ongecompliceerde manier waarop wij elkaar stiekem heel goed leerden kennen, de vele raakvlakken en de bizar goede klik die er was ondanks de duizenden kilometers afstand.

De datum van de terugreis kwam steeds dichterbij en tijdens het aftellen was er maar één nummer dat kon uitdrukken wat ik dacht én voelde; Home van Krystl.

Put me in a car, put me on a plane and I’ll be happy
As long as it’s going home
You can put me on a train, for 15 days and I’m easy
As long as it leads to you

I’m going home, I’m going home
Yeah I’m counting every day
Back from the unknown
I’m going home
Yeah my crying days are gone
Home – Krystl

Happy End?

Of deze prille liefde een happy end heeft gekregen? De rest van het verhaal volgt later hier op Nolala (houd Facebook of Instagram in de gaten voor updates). Nu kun je wél al de rest van deze heerlijke lyrics lezen!