Be aware! Dit is mij meest cheezy post tot nu toe! Maar hey, ik heb ook wel een goed excuus! Ik word tante! Al 9 maanden en 5 dagen (ok, iets korter, ik wist het nog niet metéén), wachten we tot HET GROTE MOMENT daar is! Mijn zus en haar vriend verwachten hun eerste kindje. En ik heb geloof ik last van plaatsvervangende zwangerschapshormonen

De afgelopen jaren heb ik het een aantal keren meegemaakt dat goede vrienden van mij kinderen kregen. Uiteraard moest ik eerst wel een beetje aan dit idee wennen (Wow, we zijn nu gewoon zo OUD dat zij MOEDER zijn geworden?!), maar ik vond het elke keer weer heel bijzonder om de kleine tijdens de kraamvisite mocht vasthouden.

Toen ik hoorde dat mijn zus zwanger was, voelde het meteen anders. Vreemd! Er was familie onderweg en kennelijk maakt die bloedband toch een verschil. Ik pinkte een traantje weg toen ik het nieuws hoorde, wilde het van de daken schreeuwen toen bekend werd dat het een jongetje was, wilde mijn zus voor van alles en nog wat beschermen en ik voelde zelfs al trots omdat de baby boy zo goed gegroeid was op de echo. OMG… ik voelde gewoon TROTS voor de groei van een baby die nog geboren moet worden! Kennelijk ben ik toch niet zo nuchter als ik altijd dacht..

Dit is dus al een maand of 9 aan de gang en nu de due date verstreken is, ben ik continue een beetje gespannen. Wanneer komt hij nou? Ik kan echt niet meer wachten! Om de tijd te doden, ben ik op zoek gegaan naar een nummer dat hier goed bij past. En dat bleek effectief! Wat zijn er VEEL nummers over baby’s/kinderen/geboorte geschreven en wat zijn ze corny! Ik bleef maar uitkomen op Celine D., Whitney H. en Stevie W. maar dat kon ik jullie toch niet aan doen.. (er zijn grenzen!).

De zoektocht was dus lang en er blijkt simpelweg gewoon geen muziek gemaakt over trotse tantes-to be te zijn gemaakt, maar het nummer dat ik nu heb gevonden past wel goed bij mijn gekke state-of-mind. En ik kan me voorstellen dat het nóg beter matcht met de state-of-mind van mijn zus op dit moment. Zie de lyrics van niemand minder dan Savage Garden (wie? Die 90s band van Truly, Madly, Deeply 😊):

Maybe it’s intuition
But some things you just don’t question
Like in your eyes, I see my future in an instant
And there it goes,
I think I found my best friend
I know that it might sound
More than a little crazy
But I believe

I knew I loved you before I met you
I think I dreamed you into life
I knew I loved you before I met you
I have been waiting all my life
I Knew I Loved You – Savage Garden

Ja ja ja, voor mij is dit dus nu al heel herkenbaar. Ik houd mijn hart vast voor wat er gebeurt als ik hem straks ook echt in de oogjes kan kijken

Meer Savage Garden?

Komt jou dit ook heel bekend voor en wil je (stiekem) verder lezen, de lyrics vind je hier.