Hoewel Nolala met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en wordt onderhouden, kan aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend of aanspraak gemaakt worden op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Nolala behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website te verwijderen, te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Deze website bevat links naar externe websites. Nolala is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar we bij deze verwijzen. Ook aanvaardt Nolala geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die door het gebruik van deze externe websites kan ontstaan.

Beeldmateriaal
Op Nolala staan eigen beeldmaterialen, maar ook die van derden. Mocht je als derde zien dat er op deze website beeldmateriaal van jou is gebruikt en je hebt hier bezwaar tegen, dan verzoek ik je contact op te nemen met Nolala via het e-mailadres info@nolala.com. Het beeldmateriaal wordt dan direct verwijderd.

Copyrights
Nolala vindt het natuurlijk leuk als je inhoud van deze website deelt, maar we vragen je hier wel zorgvuldig mee om te gaan. Dit geldt in het bijzonder voor beeldmateriaal van derden dat gebruikt wordt op deze website.

Onjuistheden
Nolala stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Ook tips, verbeteringen en vragen kun je doorgeven via het e-mailadres info@nolala.com.

Recensies en reviews
Voor Nolala krijg ik muziek of audio-apparatuur toegestuurd voor een recensie of review. Ook koop ik zelf regelmatig producten waarover ik een recensie of review schrijf. Dit wordt altijd geschreven vanuit mezelf en ik geef hierover een eerlijke mening. Verder mag ik weleens concerten of events bijwonen waarvoor ik niet hoef te betalen. Deze evenementen bezoek ik alleen als ze mij interessant genoeg lijken.

Gesponsorde blogs
Een gesponsorde blog is een blog waarvoor ik betaald word door een bedrijf. Dit vermeld ik bij het geschreven bericht door te laten weten dat het een samenwerking is met daarbij de naam van het betreffende bedrijf. Ook hierin geef ik mijn eigen mening en deze blogs sluiten aan bij de verhalen in muziek, want hier is Nolala op gericht.

Affiliate links
Met name voor muziek staan er affiliate links op mijn website. Een voorbeeld hiervan zijn de links naar bol.com. Als je via mijn site iets bij hen koopt, krijg ik een commissie. Van deze commissie kan ik onder andere mijn website betalen.

Heb je vragen, opmerkingen, tips of andere suggesties, dan kun je altijd mailen naar info@nolala.com.