Wij zijn op zoek naar webredacteurs!

Heb je talent voor schrijven en het maken van creatieve content? Ben je nieuwsgierig en een grondige onderzoeker? Sta je elke dag op met muziek en ga je ermee naar bed? Lijkt het je leuk om duizenden mensen het verhaal achter muziek te laten ontdekken?

Dan zit je goed bij Nolala! We willen graag onze redactie die momenteel uit 5 enthousiaste muziekliefhebbers bestaat versterken dus hier ligt misschien wel een heel mooie kans voor jou! Wij bieden relevante schrijf- en werkervaring, een groot netwerk en heel veel inspiratie en gezelligheid.

We zijn op zoek naar een redacteur met schrijfervaring die het leuk lijkt om achtergrondartikelen en biografieën over grote artiesten te schrijven. Word je enthousiast van bovenstaande? Stuur dan (uiterlijk zondag 5 augustus) een mailtje naar marjolijn@nolala.com waarin je vertelt waarom jij ons team móet komen versterken!

Belangrijk om nog even te vermelden: Nolala werkt tot nu toe enkel met vrijwilligers, maar eventuele on- en reiskosten worden vergoed.